Alleen bij DELTA

DELTA introduceert als eerste telecomaanbieder in Nederland glasvezel internet via XGS-PON technologie. Hiermee zijn internetsnelheden tot wel 8 Gbps, ofwel 8000 Mbps, mogelijk. Dit doen we met de nieuwste apparatuur in onze netwerkkasten in de wijk en via de apparatuur die je van ons ontvangt in voor thuis.

Gigabit snelheden zijn daarmee de nieuwe standaard! Die geven eindeloze mogelijkheden voor nu en in de toekomst. Geniet binnenkort ook van nog meer snelheid, betere wifi, efficiëntere video-calls, hogere game-scores, soepeler streamen- ongestoord doen wat jij wilt.

Snelheden tot 8 Gig up-en down
Kies je voor internet van / abonnement van 8 Gig? Dan ontvang je van ons het nieuwste modem met een totale capaciteit van 8 Gbps. Dit modem is verdeeld met meerdere streams van 1 en 2,5 Gig up- en downloadsnelheid en wifi 5 en 6.Iedere uitgang (UTP-poort) in het modem beschikt over een eigen Gigabit verbinding. Dus als je man, vrouw, dochter, zoon, vriend of vriendin druk bezig is op het internet, heb je daar helemaal geen last van. Zo heeft iedereen in huis z’n eigen Gig! Eind 2022 komt er alweer een nieuw modem beschikbaar dat ook 8 Gbps kan doorgeven via één utp-poort.

Vanaf nu beschikbaar in steeds meer plaatsen, eind ‘22 voor alle glasvezelklanten

De uitrol van het XGS-PON netwerk gaat snel. Kapelle in Zeeland had de primeur. Huishoudens die we aansluiten op glasvezel in Het Hogeland in Groningen, Drechterland-Noord in Noord-Holland en Alphen, Chaam en Riel in Noord-Brabant kunnen er nu ook al voor kiezen.

Eind 2022 geldt dit voor alle huishoudens met DELTA Glasvezel. Zodra de upgrade die 8 Gig mogelijk maakt is uitgevoerd, ontvangen klanten met DELTA Glasvezel daarover een persoonlijk bericht.